Waarom een workshop analoge fotografie volgen? 

Hoewel het internet vol staat met tips, tricks en YouTube-films over hoe je analoge film moet belichten, ontwikkelen, en omzetten naar digitaal, evenals hoe je moet werken met een large format camera en nog veel meer, is het belangrijk om je af te vragen of dit de juiste keuze is voor jou. 

Ten eerste is deze kennis verspreid en niet gebundeld bij één persoon of kanaal, waardoor het lastig kan zijn om het geheel te begrijpen. Bovendien, wanneer je fouten maakt, is er niemand aanwezig om je te corrigeren of te begeleiden.

Door deel te nemen aan een analoge fotografieworkshop krijg je de mogelijkheid om te leren van een ervaren professional die de kennis en expertise bezit om je op de juiste manier te begeleiden. Je krijgt directe feedback, kunt vragen stellen en krijgt de kans om je vaardigheden te oefenen onder begeleiding.

Kortom, het volgen van een analoge fotografieworkshop biedt vele voordelen ten opzichte van het leren via online bronnen. Het biedt gestructureerde begeleiding, correctie van fouten en de mogelijkheid om te leren van een ervaren mentor. Door te investeren in een workshop vergroot je niet alleen je fotografische kennis en vaardigheden, maar ook je zelfvertrouwen als fotograaf.

Daarom dat ik mijn kennis graag wil delen via volgende workshops: