Ons terugbetaal- en retourneringsbeleid is 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.


Goederen die zijn vrijgesteld van retourzending.

Handgemaakte prints, dit zijn goederen waarvoor er speciaal producten moet worden aangekocht die enkel voor jou worden gebruikt. En hierdoor niet voor anderen geschikt zijn.

  • Donkere kamer prints
  • Cyanotype
  • Platinum Palladium
  • Prints die op speciaal verzoek zijn gemaakt, of een afmeting hebben die niet in de webshop is vermeld

Annulaties

Workshops

Een workshop kan geannuleerd worden tot 2 dagen voor aanvangstijd zonder kosten. Met uitzondering van het materiaal dat is worden aangekocht speciaal voor deze workshop.
Dit zal niet worden terugbetaald, maar indien gewenst naar jou worden verzonden (inclusief verzendingskosten) of bijgehouden indien je de workshop verzet naar een andere datum.

Fotowalks

Een fotowalk kan geannuleerd worden tot 2 dagen voor aanvangstijd zonder kosten. Met uitzondering van verplaatsingskosten die reeds gemaakt zijn door Patrick Marquetecken – Analoge Fotografie.


Retournering

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen.
We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als dit wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw oorspronkelijke betaalmethode toegepast, en we brengen je via email op de hoogte van de terugbetaling.


Omwisselingen

We vervangen alleen artikelen als ze beschadigd zijn. Je moet dit inruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op webshop@marquetecken.be en stuur uw artikel in de originele verpakking naar:
Patrick Marquetecken
Lange Nieuwstraat 19
2800 Mechelen.


Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@marquetecken.be voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen of annuleringen.