Je bekijkt nu Fuji Acros II

Neopan 100 Acros II is een zwart-wit negatieve film met gemiddelde snelheid en ultrahoge beeldkwaliteit en heeft ‘s werelds hoogste standaard in korrelkwaliteit onder ISO 100-films.


Technische informatie

TypeZwart-wit negatief
ISO100
Beschikbare formaten135, 120
KorrelHeel fijne korrel
ContrastHoog
ScherpteHeel hoog

Product omschrijving

De originele Neopan Acros werd stopgezet in 2018, maar Fuji heeft een nieuwe versie uitgebracht: Acros 100II. Deze keer met betere gradaties in de hooglichten en een verbetering van de algehele scherpte.
De Acros II levert contrastrijke beelden op met een hoge resolutie en fijne korrel dankzij de Super Fine-Σ-technologie van Fujifilm.

Fujifilm heeft dit niveau van beeldkwaliteit met een hoge gevoeligheid bereikt vanwege zijn lange geschiedenis van filmontwikkeling en productie, waardoor het de grootte en samenstelling van zilverhalogenide korrels in fotografische film nauwkeurig kon regelen, wat bijdroeg aan de uiteindelijke beeldkwaliteit en esthetiek in afdrukken.

De scherpte die wordt bereikt in ACROS II-film ontstaat door fijne texturen. Waardoor het een ideale film is die te gebruiken is in een breed scala van soorten fotografie. Waaronder landschap, portretten, commerciële, architecturale en zelfs astronomische en nachtfotografie. Voortbouwend op zijn voorganger biedt ACROS II een iets hogere contrastgradatie in markante gebieden in vergelijking met de conventionele ACROS-film.


Enkele beelden

Fujifilm GA645Zi