Fotowalks bieden een geweldige gelegenheid om nieuwe en verborgen juweeltjes in een stad te ontdekken die je misschien gemist hebt tijdens eerdere bezoeken.
Deze wandelingen nemen je mee buiten de gebaande paden van de traditionele toeristische plekken en laten je de authentieke charme en unieke karakter van een stad ervaren. Of het nu gaat om pittoreske straatjes, levendige markten of lokale ambachtelijke winkels, fotowalks stellen je in staat om de essentie van een stad vast te leggen op een manier die anders misschien aan je voorbij zou gaan.

Voor analoge fotografen zijn deze fotowalks bijzonder geschikt, vooral voor diegenen die gebruikmaken van large format (LF) of medium format (MF) camera’s. Deze camera’s bieden een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en controle, waardoor je de details en sfeer van de omgeving op een meeslepende manier kunt vastleggen. Ongeacht of je geïnspireerd wordt door architectuur, straatfotografie of landschappen, een fotowalk met een LF- of MF-camera stelt je in staat om met precisie en artistieke vrijheid te fotograferen. Dus ga op pad, ontdek nieuwe plekken en leg je persoonlijke perspectief op een stad vast tijdens een boeiende fotowalk.

Fotowalk Brugge

Welke locaties bied ik aan:

  • Brussel
  • Brugge
  • Antwerpen
  • Mechelen